Пинк със звезда на Алеята на славата

Певицата бе със семейството си и произнесе трогателна реч

06 Февруари 2019 г.

Пинк бе със семейството си – 2-годишният Джеймисън Муун, 7-годишната Уилоу Сейдж и съпругът й, мотокрос звездата Кари Харт, за да получи едно от най-големите признания за всяка поп, кино или телевизионна знаменитост - нейна собствена звезда на Алеята на славата в Лос Анджелис. Тази на Пинк стои до звездите на Джеки Чан и Дуейн Джонсън - „Скалата“.

Това е нереално. Беше вълнуващо да се върна назад по пътя на тази кариера, която някак си успях да постигна. Подписах първия си звукозаписен договор преди 23 години, а сега съм само на 23 и половина", пошегува се 39-годишната певица и автор на песни, докато получаваше наградата.  

Минаха две десетилетия, които имаха смисъл и беше страхотно. Днес аз празнувам нещо, на което ме научи баща ми и то е: „Вярвай в собственото си Аз.“ Има сила в това да вярваш в себе си – може да не си най-добрият, който някога е направил нещо си, може да не си най-красивият, най-забавният или най-талантливият… Ако си инатлив, не се предаваш и работиш наистина много, никой никога няма да бъде като теб. Днес това се потвърждава напълно“, каза Пинк и добави: „Благодаря и на феновете ми – хора, вие направихте така, че всичко да има значение, благодаря че дойдохте. Съпругът ми е моята муза и ако не ме вбесяваше през цялото време, нямаше какво друго да кажа за него. Нямаше да съм тук, ако не беше ти. Никога не се променяй. Децата ми – вие сте моите звезди и аз никога нямаше да заблестя без вас.

Снимка: Guliver / Getty Images

По време на церемонията съпругът й Харт споделяше в своя Instagram снимки от събитието, придружени с думите: „Страхотно е да видя жена ми да получава звезда на Алеята на славата. Гордея се с теб, бейби.
В скорошно интервю Пинк сподели, че получаването на звезда й е било мечта още от началото на кариерата й: „Преместих се във Венис Бийч, когато бях на 19 и не познавах никого и нищо. Дойдох тук сама и се разхождах по булевард „Холивуд“, за да си купя токчета като на стриптийзьорка и като видях всички тези звезди си помислих: „Господи, надявам се това да ми се случи и на мен.“ И ето ме тук.

След като получи звездата си, носителката на Грами ще продължи през март турнето си “Beautiful Trauma” в Северна Америка, което включва 37 концерта. По време на турнето Пинк, разбира се, ще пътува с децата си, въпреки че е споделяла колко е трудно това: „Да пътувам с децата е нож с две остриета. Изтощително е, изобщо е най-трудното нещо, което някога съм правила. Но съм късметлийка, че мога да ги водя с мен и да са запознати с работата ми. Ако в някакъв момент това не е добре за тях и решат, че искат да си бъдат в къщи и да имат нормален живот, каквото и да означава това, и аз ще спра, защото те са ми приоритет. Но си мисля, че е готино да виждат майка си като шеф, работейки действително като откачена, за да осъществи мечтата си. Бих казала, че е 95% позитивно преживяване.“ Пинк си спомня и първия си път с дете на турне: „Когато пътувах с „Truth About Love“, Уилоу беше на 14 месеца и я кърмех зад сцената. Това си беше нашето време и едни от най-любимите ми моменти. Джеймисън в момента прави същото“, казва звездата.

Ако имах бавачки, които да отглеждат децата ми, и просто исках да съм рок звезда и да купонясвам през цялото време, нямаше да имам този успех и нямаше да съм щастлива. Никога не съм носила толкова много дини под една мишница, но така искам. И ми харесва“, признава Пинк.

Надя Горанова

Коментари

Напиши Затвори

Бъди първият, който ще напише коментар.

Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание.

Виж всички коментари
Your Information
Your Comment

Вижте още

Снимка: Getty

Здраве

Синът ми е на 12 години, а носи обувки номер 44

Каква трябва да бъде дължината на ходилото на тази възраст

Снимка: Shutterstock

Здраве

Най-идиотските съвети, които родителите получават

Сайт събра безумни предложения за отглеждане на бебето

Жена пие кафе. Снимка: Shutterstock

Здраве

Дами, не прекалявайте с кафето – може да се простите с бюста си!

Но пък от него има и някои ползи за здравето

По възраст

Снимка: Getty

Здраве

Синът ми е на 12 години, а носи обувки номер 44

Каква трябва да бъде дължината на ходилото на тази възраст

Снимка: Shutterstock

Здраве

Най-идиотските съвети, които родителите получават

Сайт събра безумни предложения за отглеждане на бебето

Жена пие кафе. Снимка: Shutterstock

Здраве

Дами, не прекалявайте с кафето – може да се простите с бюста си!

Но пък от него има и някои ползи за здравето